# Name L W B
1. Sakarya BURHAN YILMAZER 3 9 1
2. Sakarya METİN ÖKDEN 5 7 2
3. Sakarya ŞEVKİ TÜZEN 5 5 1
4. Sakarya MURAT YAVUZ 5 6 0
5. Sakarya MUSTAFA BABAL 5 5 1
6. Sakarya MUSTAFA YILMAZ 5 5 0
7. UFUK AKSAK 5 3 0
8. Sakarya SEÇKİN SEZER 5 3 0
9. Sakarya MUHLİS ELBİ 5 2 0
10. Sakarya SEDAT BIÇAKCI 5 3 0
11. Sakarya YAŞAR KOŞUNDA 5 3 0
12. Sakarya EROL YAŞ 5 3 0
13. Sakarya NECDET TÖMEKÇE 5 3 0
14. Sakarya SİNAN CİNOĞLU 5 1 0
15. Sakarya İBRAHİM ADAK 5 1 1
16. Sakarya NİHAT BAYRAKTAR 5 1 1
17. Sakarya İSMAİL BAŞOĞLU 5 0 1
18. Sakarya ATİLA ATABEY 5 0 0
19. Sakarya HÜSEYİN KARABIYIK 5 0 0