# Name L W B
1. Sakarya ATİLA ATABEY 3 8 1
2. Sakarya SEDAT BIÇAKCI 4 8 1
3. Sakarya BURHAN YILMAZER 4 6 1
4. Sakarya MUSTAFA YILMAZ 4 5 0
5. Sakarya MUHLİS ELBİ 4 5 0
6. Sakarya ŞEVKİ TÜZEN 4 4 1
7. Sakarya RECEP SARI 4 6 0
8. Sakarya UFUK AKSAK 4 5 0
9. Sakarya VECDİ KALYONCU 4 4 0
10. Sakarya YAŞAR KOŞUNDA 4 4 0
11. Sakarya İLYAS SARI 4 4 0
12. Sakarya ERKAN YÜKSEL 4 3 0
13. Sakarya EROL YAŞ 4 3 0
14. Sakarya SERHAN ÖVER 4 4 0
15. Sakarya HÜSEYİN KARABIYIK 4 1 0
16. Sakarya CÜNEYT GÜVENER 4 1 0
17. Sakarya İSMAİL BAŞOĞLU 4 0 1
18. Sakarya HAKAN YANGEL 4 2 0
19. Sakarya AHMET ÇUBUK 4 1 0
20. Sakarya İLKER TÖMEKÇE 4 2 0
21. Sakarya NECDET TÖMEKÇE 4 1 0
22. Sakarya RECEP DOĞAN 4 2 0
23. Sakarya CEM ÇELEBİ 4 1 0
24. Sakarya ALİ ALPER ALTINOK 4 1 0
25. Sakarya RIDVAN SEZER 4 1 0
26. Sakarya MEHMET GÜLER 4 1 0
27. Sakarya BÜLENT AKIN 4 1 0
28. Sakarya İBRAHİM ADAK 4 1 0
29. Sakarya EROL KILIÇ 4 0 0
30. Sakarya SEÇKİN SEZER 4 0 0
31. Sakarya SİNAN CİNOĞLU 4 0 0
32. Sakarya SİNAN TURAN 4 0 0
33. Sakarya SELÇUK ZEKİ BİRLİKÇ 4 0 0
34. Sakarya ZEKERİYA BAŞOĞLU 4 0 0
35. Sakarya KENAN CİNOĞLU 4 0 0
36. Sakarya HASAN TANRIKULU 4 0 0
37. Sakarya ERDİNÇ BAYINDIR 4 0 0
38. Sakarya NİHAT BAYRAKTAR 4 0 0