# Name L W B
1. Sakarya UFUK AKSAK 1 6 0
2. Sakarya MURAT YAVUZ 2 5 0
3. Sakarya MUSTAFA BABAL 2 4 0
4. Sakarya İBRAHİM ADAK 2 3 1
5. Sakarya SERHAN ÖVER 2 3 0
6. Sakarya ERDİNÇ BAYINDIR 2 2 0
7. Sakarya ŞEVKİ TÜZEN 2 2 0
8. Sakarya ATİLA ATABEY 2 2 0
9. Sakarya YASEMEN ATABEY 2 2 0
10. Sakarya İSMAİL BAŞOĞLU 2 1 1
11. Sakarya MUSTAFA YILMAZ 2 1 0
12. Sakarya BURHAN YILMAZER 2 1 0
13. Sakarya MUHLİS ELBİ 2 1 0
14. Sakarya RIDVAN SEZER 2 1 0
15. Sakarya RECEP SARI 2 1 0
16. Sakarya CÜNEYT GÜVENER 2 0 0
17. Sakarya EROL YAŞ 2 0 0
18. Sakarya CEM ÇELEBİ 2 0 0
T1 MURAT YAVUZ 0 - 7 UFUK AKSAK