# Name L W B
1. Sakarya MURAT YAVUZ 3 7 1
2. Sakarya HASAN BELGİN 4 9 0
3. Sakarya UFUK AKSAK 4 5 1
4. Sakarya NİHAT BAYRAKTAR 4 6 0
5. Sakarya ALİ ALPER ALTINOK 4 5 0
6. Sakarya SEDAT BIÇAKCI 4 5 0
7. Sakarya ONUR YUMUK 4 5 0
8. Sakarya MUHLİS ELBİ 4 4 0
9. Sakarya RIDVAN SEZER 4 3 0
10. Sakarya ŞEVKİ TÜZEN 4 3 0
11. Sakarya KADİR KAHYAOĞLU 4 2 0
12. Sakarya ERDİNÇ BAYINDIR 4 2 0
13. Sakarya HÜSEYİN KARABIYIK 4 1 0
14. Sakarya HAKAN YANGEL 4 3 0
15. Sakarya İBRAHİM ADAK 4 2 0
16. Sakarya YAŞAR KOŞUNDA 4 2 0
17. Sakarya SERHAN ÖVER 4 2 0
18. Sakarya ERKAN YÜKSEL 4 2 0
19. Sakarya VECDİ KALYONCU 4 1 0
20. Sakarya KEMAL DİKTAŞ 4 1 0
21. Sakarya AHMET ÇUBUK 4 2 0
22. Sakarya İSMAİL BAŞOĞLU 4 1 0
23. Sakarya SEÇKİN SEZER 4 1 0
24. Sakarya HASAN TANRIKULU 4 1 0
25. Sakarya FATİH YOLCU 4 1 0
26. Sakarya KENAN CİNOĞLU 4 0 0
27. Sakarya İBRAHİM USLU 4 1 0
28. Sakarya BURHAN YILMAZER 4 1 0
29. Sakarya HÜSEYİN AKÇALIŞKAN 4 1 0
30. Sakarya CEM ÇELEBİ 4 1 0
31. Sakarya YASEMEN ATABEY 4 1 0
32. Sakarya CÜNEYT GÜVENER 4 0 0
33. Sakarya RECEP SARI 4 0 0
34. Sakarya AYDIN BAHAR 4 0 0
35. Sakarya SİNAN CİNOĞLU 4 0 0
36. Sakarya VURAL KAMIŞOĞLU 4 0 0
37. Sakarya ZEKERİYA BAŞOĞLU 4 0 0
38. Sakarya MUSTAFA YILMAZ 4 0 0
39. Sakarya EROL YAŞ 4 0 0
40. Sakarya SELÇUK ZEKİ BİRLİKÇ 4 0 0
41. Sakarya SİNAN TURAN 4 0 0
42. Sakarya İLKER TÖMEKÇE 4 0 0
43. Sakarya ENGİN DENİZLİ 4 0 0
44. Sakarya NECDET TÖMEKÇE 4 0 0